Stedelijk fietsmagazijn verhuist naar de Koningin Elisabethlei

Wist je dat fietsen die gevonden worden in Turnhout in het ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป belanden? Het gaat vaak om gestolen fietsen die niet gemerkt of gelabeld zijn en niet gelinkt kunnen worden aan de rechtmatige eigenaar.  In mei verhuist het ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐˜„๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ป ๐—˜๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—น๐—ฒ๐—ถ ๐Ÿต ๐—ถ๐—ป ๐—ง๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜! 

stedelijk fietsmagazijn

Fietsers die hun fiets verloren zijn kunnen er elke ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿด ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ terecht ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ voor een ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜. Je maakt hiervoor een online afspraak of telefonisch: 014 53 41 65.

Het eerste kijkmoment op dit nieuwe adres gaat door op 7 mei, de volgende op 4 juni. Valt de eerste dinsdag van de maand op een feestdag, dan gaat het kijkmoment door op de tweede dinsdag van de maand.

Werd je slachtoffer van een fietsdiefstal, denk er dan wel aan om hier ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ณ๐˜๐—ฒ van te doen bij de politie. Enkel met het bewijs van aangifte krijg je toegang tot het fietsmagazijn.

 Er staan foto's van alle fietsen die in het fietsmagazijn staan op gevondenfietsen.turnhout.be. Als je je fiets herkent, kun je via de website contact opnemen met de gemeente waar de fiets gevonden werd.

Meer info: https://www.turnhout.be/teruggevonden-fietsen