📢 Vacature klinisch psycholoog – een functie met impact ❗

Het Family Justice Center Kempen is op zoek naar een voltijds klinisch psycholoog om de gecoördineerde aanpak van intrafamiliaal geweld mee te versterken. Voor meer informatie, lees verder. 

Family Justice Center Kempen

Het stijgend aantal dossiers rond intrafamiliaal geweld liegen er niet om: achter heel wat gesloten deuren zit een problematiek van intrafamiliaal geweld. Het aantal dossiers rond dit fenomeen bij Politie Regio Turnhout is de voorbije 10 jaar verdubbeld. Denk aan partnergeweld, kinder- en oudermishandeling. Om dat verdoken fenomeen sneller en efficiĂ«nter aan te pakken, werken politie, hulpverlenende organisaties, justitie en lokale besturen samen in Family Justice Centers (FJC), met heel wat expertise onder Ă©Ă©n dak. Om deze gecoördineerde aanpak in het FJC Kempen te versterken, werft het agentschap justitie en handhaving een voltijds klinisch psycholoog aan.



Ben jij of ken jij een geknipte kandidaat voor dit profiel? Breng hem of haar op de hoogte van deze vacature, een job waarmee je dagelijks een belangrijk verschil kan maken.

Meer info? 👉https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/psycholoog-2e0905

Labels